Kinderdagverblijf Schoterbos Haarlem-Noord

Kinderopvang Schoterbos Haarlem-Noord

Kinderdagverblijf Schoterbos Haarlem-Noord

In ons kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord kunnen kinderen opladen van de buitenlucht. Het is immers gelegen in een mooie groene omgeving; het Schoterbos. Ons ervaren team moedigt de kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. De vaste gezichten van het team van deze kinderopvang in Haarlem-Noord bieden de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. De kinderen krijgen bij Sportfever kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord een gevarieerd aanbod aan beweegactiviteiten, de kinderen zullen hier dagelijks mee bezig zijn.

 

Wie is kinderdagverblijf Sportfever Schoterbos in Haarlem-Noord?

Op onze kinderopvang Sportfever in Haarlem-Noord is gelegen in het Schoterbos. De kinderen kunnen op die manier opbloeien in een fijne groene omgeving. We gaan graag samen met de kinderen op pad om samen op ontdekking te gaan. Zo beleven de kinderen van Kinderdagverblijf Sportfever Schoterbos in Haarlem-Noord iedere dag weer een nieuw avontuur. Bewegend ontdekken zij wie ze zijn en wat ze allemaal in zich hebben. Bij ons kinderdagverblijf in Haarlem-Noord is er dan ook meer dan gemiddeld aandacht voor scholing en begeleiding bij zowel persoonlijke- als groepsdoelstellingen. Wij van kinderopvang Sportfever in Schoterbos weten als geen ander hoe cruciaal de eerste levensjaren zijn voor de rest van de toekomst van het kind.

Onze kinderopvang in Haarlem-Noord heeft de ontwikkeling van het individuele kind als kernwaarde. Wij doen er alles aan om onze liefde op kinderen over te brengen. Ouders uit de omgeving Haarlem-Noord kunnen hun kinderen met een gerust hart achter laten op ons kinderdagverblijf Sportfever in Schoterbos. Kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen zo spelenderwijs leren in een vertrouwde omgeving, waar zij alle aandacht krijgen die zij nodig hebben.

 

Waar maakt ons kinderdagverblijf in Haarlem-Noord het verschil in?

Onze kinderopvang in Haarlem-Noord zorgt ervoor dat kinderen zoveel mogelijk hun eigen ding kunnen doen. Uiteraard zijn onze pedagogische medewerkers wel betrokken bij het grote proces op een dag. Ons kinderdagverblijf in Schoterbos doet er alles aan om zoveel mogelijk mogelijkheden te benutten. Het is immers onze verantwoording dat de kinderen zich in een uitdagende omgeving bevinden. Wij ondernemen de meest sportieve activiteiten in Haarlem en omgeving. Kinderdagverblijf Sportfever Schoterbos in Haarlem-Noord maakt dan ook in veel dingen het verschil:

·       Wij zorgen ervoor dat de kinderen plezier maken in sport en spel

·       Het kinderdagverblijf in Schoterbos is een prachtige locatie. De kinderen zullen zoveel mogelijk naar buiten gaan. Wat binnen kan, kan ook buiten!

·       Onze kinderopvang in Haarlem-Noord zorgt ervoor dat de kinderen kennis maken met tien verschillende sporten

·       De kinderen zullen veel dansen en muziek maken.

·       Dit kinderdagverblijf in Haarlem-Noord zal ervoor zorgen dat de kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

·       De kinderen zullen vrijwel elke dag actief en energiek bezig zijn.

Inschrijven voor ons kinderdagverblijf in Haarlem-Noord?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Of wilt u meer informatie over de opvangmogelijkheden van onze kinderopvang in Haarlem-Noord? Neem dan gerust contact met ons op via de mail kindplanning@sportfever.nl of bel ons op: 023 2100 300.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind direct in te schrijven voor ons kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord. Wacht hier echter niet te lang mee want vol = vol!

Psst… Wist je dat uw kind gegarandeerd een plek heeft bij kinderopvang Sporfever Schoterbos in Haarlem-Noord zodra ze vanaf de leeftijd 2,5 al bij ons zijn?