Kinderdagverblijf Schoterbos, Haarlem-Noord

Er zijn nog enkele plekken, schrijf uw kind nu in, VOL = VOL!

 

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos: een tweede thuis!

Kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem is gelegen in een groene omgeving, wat het een fijne plek maakt voor kinderen om te verblijven. Ons ervaren team biedt de kinderen een gevarieerd aanbod van beweegactiviteiten aan waarmee de kinderen dagelijks mee bezig zullen zijn. Het is eigenlijk een grote speeltuin. Kinderen krijgen veel beweging en frisse lucht. Wie kan er het snelst rennen, wie kan er leuke kunstjes met een bal? Er is bij Sportfever alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van!

Openingstijden kinderopvang Schoterbos Haarlem: 48 weken geopend!

Sportfever, de kinderopvang gelegen in Schoterbos Haarlem is geopend op de maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 18.00 uur op 48 weken in het schooljaar. Dit betekent dat uw kind een gehele werkdag bij het kinderdagverblijf in het Schoterbos kan blijven. Er komen elke dag verschillende kinderen en daar worden de activiteiten op onze kinderopvang in Schoterbos Haarlem op aangepast. Hiervoor gebruiken we vaak thema’s.

Waar maken wij het verschil in met ons kinderdagverblijf in Haarlem?

Op ons kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem beleven de kinderen altijd een avontuur. Er wordt bij ons na schooltijd niet op de bank gehangen, aan één stuk door televisie gekeken of computerspelletjes gespeeld. Sportfever kinderopvang Schoterbos wil dat kinderen hun ontspanning vinden in het sporten. Bewegend ontdekken de kinderen wie ze zijn en wat ze in zich hebben.

Op zoek naar een kinderopvang in Haarlem waarbij beweging centraal staat? Wij bij Sportfever weten hoe we kinderen kunnen stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij van kinderdagverblijf Sportfever in Schoterbos Haarlem weten als geen ander hoe cruciaal de eerste levensjaren zijn voor de rest van de toekomst. De kinderen hebben hier een eigen gezellige ruimte die overzichtelijk en ruim ingericht is met verschillende speelhoeken waarin de kinderen in hun eigen tempo verschillende spelmaterialen kunnen ontdekken, maar ook lekker kunnen ontspannen.

Voor wie is Sportfever kinderdagverblijf Haarlem-Noord?

Onze kinderopvang Schoterbos is beschikbaar voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Deze leeftijd is erg belangrijk als het gaat om de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en plezier in bewegen. Op ons kinderdagverblijf Sportfever Schoterbos in Haarlem voelt uw kind zich heel snel thuis, doordat onze medewerkers zeer betrokken zijn. De gewoontes die een kind op deze voorschoolse leeftijd ontwikkelt bij Sportfever kinderopvang Schoterbos, zijn zeer bepalend voor de rest van zijn of haar leven.

Wil u meer weten over de mogelijkheden voor uw kind bij Sportfever kinderopvang Schoterbos? Neem dan contact met ons op of bel ons op: 023 2100 300. Kom vooral kijken bij ons kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem.

U kunt zich natuurlijk ook direct inschrijven. Wacht echter niet te lang, want vol = vol!

De groene ligging van ons kinderdagverblijf in Haarlem

Ons kinderdagverblijf ligt midden in het Schoterbos, dit complex ademt sport. Voetbal, honkbal, tennis, atletiek, zwembad en de sporthal allemaal op loopafstand. Een unieke plek voor een kinderopvang in Haarlem, waar we volop gebruik van maken! De buitenspeelplaatsen van Sportfever kinderdagverblijf Schoterbos zijn ruim. In de omgeving zitten veel speeltuintjes en dieren. Sportfever geeft de kinderen een sterke basis om zich te kunnen vormen tot de mensen die ze willen zijn, met de moed om verder te kijken dan hun eigen horizon.

De activiteiten op Sportfever kinderdagverblijf Schoterbos

Naast dat we enorm veel sporten aanbieden op ons kinderdagverblijf, staan onze medewerkers bekend om het helpen bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van de kinderen. Daarnaast bieden we structuur aan door bepaalde dagritmes aan te houden. Naast de beweegactiviteiten, bieden we diverse creatieve activiteiten aan, die te maken hebben met muziek. Het zal regelmatig gebeuren, dat uw kind vol enthousiasme komt aanrennen en vraagt om het spelletje nog even af te maken. De dagen op kinderdagverblijf Sportfever in Haarlem vliegen voorbij!

Kom eens een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf in Schoterbos. Je bent van harte welkom! Liever direct inschrijven? Ook dat is een optie!

Voordelen van actief zijn bij een kinderopvang in Haarlem

Bij Sportfever kinderopvang in Schoterbos staan sport, spel en beweging centraal. Wij streven ernaar dat kinderen zichzelf ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Actief zijn levert een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind op het gebied van plezier maken. Ook zal uw kind op deze manier in contact komen met andere kinderen en zichzelf gaan vergelijken met andere leeftijdgenootjes. Door deze voordelen leert uw kind op de juiste manier te communiceren en zal hij of zij beter worden in samenwerken. Op die manier zal uw kind zich in de toekomst beter kunnen ontplooien in de maatschappij.

Waar wacht u nog op? Kom eens langs bij Kinderdagverblijf Sportfever Schoterbos in Haarlem, of neem contact met ons op.

Vertrouwde gezichten van Sportfever

Bij Sportfever kinderopvang Schoterbos Haarlem werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk voor hét sportiefste kinderdagverblijf van Haarlem: de medewerkers hebben een passie voor bewegen en sport. Zo blijft uw kind lekker fit! De ontwikkeling van uw kind hangt niet alleen af van de opvoeding en verzorging die u als ouder zijnde geeft, maar ook van de wereld om uw kind heen. Wij zorgen dan ook voor dé ideale omgeving om in op te groeien: een kinderopvang midden het Schoterbos.

Sporfever Schoterbos: een vertrouwd idee!

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Omdat kinderopvang Sportfever in Schoterbos werkt met kleine groepen krijgt uw kind veel individuele aandacht. Zo zorgen we ervoor dat we de kinderen de juiste ondersteuning kunnen geven in hun ontwikkeling bij ons kinderdagverblijf in Haarlem. Wij hechten namelijk veel waarde aan aandacht en geborgenheid.

Door uw kind naar onze kinderopvang in Schoterbos te brengen, kiest u voor opvang in een groep. Voor uw kind betekent dit een andere omgeving met andere mogelijkheden dan in de thuissituatie. Ons kinderdagverblijf in Haarlem is een plaats waar kinderen elkaar ontmoeten, met elkaar spelen, eten en slapen, om van elkaar te leren en ervaringen op te doen die anders zijn.

Ontdekt de wereld van Sportfever, neem contact met ons op of schrijf je in!

Voordelen

Veel plezier in sport en spel
Zoveel mogelijk naar buiten
Introductie van tien sporten
Veel dansen en muziek
Ontwikkelen van motorische vaardigheden
Zeer actief en energiek
Vooral niet competitief
Pedagogische experts
Soepele overgang naar de basisschool

Kinderdagverblijf Schoterbos, Haarlem-Noord

Tamlyn
 kdvschoterbos@sportfever.nl
 023 – 210 0300
 Melkerijpad 10 2024 CR Haarlem

LRK 329599914

Openingstijden

  • ma: 8.00-18.00
  • di: 8.00-18.00
  • do: 8.00-18.00
  • Vrij:8.00-18.00

 

Rondleiding aanvragen

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.

Locatie

Bij ons groeit uw kind op te midden van een groene en veilige omgeving, omringd door de beste denkbare zorg.

Tamlyn

Wat ouders zeggen:

“Sporten is goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Mijn kind leert balans te houden.”

.

Moeder van Fey

Wilt u lid worden van Sportfever?