Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos

Kom kennis maken met Sportfever en ervaar hoe uw kind enthousiast wordt van onze actieve kinderopvang. Wij zitten vanaf 1 januari op één park in Haarlem-Noord, het Kinderdagverblijf in het clubhuis van scouting Menno Simonsz en de SportBSO de Kickies op 180 meter afstand.. Slechts 2 minuten lopen. Kinderdagverblijf Schoterbos word een dagopvang voor peuters van 2 tot 4 jaar gericht op natuur en sport.

Voor Peuters van 2 tot 4 jaar

Onder begeleiding van onze sportieve pedagogisch medewerkers krijgen ze alle aandacht die zij nodig hebben. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden, zoals rekening houden met elkaar, delen en samenspelen. De peuters worden verschillende activiteiten aangeboden. Er is veel aandacht voor de alle grondvormen van bewegen: gooien, vangen, rollen, springen en koprollen en ook creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen, schilderen en te knutselen. Op ons sportveld kunnen zij zich heerlijk uitleven!

Openingstijden 48 weken geopend!

Open maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00

Waar kunt u op rekenen

• Één opvangplek voor kinderen van 2 tot 13 jaar met een doorlopende leerlijn
• Iedere dag naar buiten, actief en energiek
• Perfecte introductie in 10 van de meest populaire sporten in Nederland
• Kinderdagverblijf open vanaf 8.00 uur, op maandag, dinsdag en donderdag
• Kinderdagverblijf 48 weken open
• Oog voor de toekomst

Ook dichtbij de Bavinckschool en Zonnewijzer en zwembad de Planeet.  Het volledige aanbod van opvang BSO, peuter- en andere voorzieningen wordt aangeboden aan kinderen van 2 tot 13 jaar oud. En dat alle vanuit één sportpark; ideaal voor kinderen én ouders.

Uw kind heeft gegarandeerd een plek bij een SportBSO van Sportfever, indien ze vanaf 2,5 jaar op het Kinderdagverblijf hebben gezeten!

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? Dat kan!
Maak een afspraak via 023-2100300.

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.