Sportfever Peuteropvang de Kickies

Sportfever Peuteropvang de Kickies is een uniek en bekroond concept

Op onze nieuwe peuterspeelzaal de Kickies staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen heerlijk spelen en leren in een vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers de peuters alle aandacht geven die zij nodig hebben. U treft op onze peuterspeelgroep een gezellige en vooral ontspannen sfeer. Waarin de kinderen zich in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Openingstijden 40 schoolweken geopend!

Open van maandag tot vrijdag van 8.15 tot 12.00 tijdens de schoolweken.

Voor de 3 plussers is er een verlengde opvang mogelijk tot 14.30 op ma, di en do.

Waar maken wij het verschil in?

  • Vooral plezier in sport en spel
  • Zoveel mogelijk naar buiten
  • Introductie van tien sporten
  • Veel dansen en muziek
  • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
  • Zeer actief en energiek
  • Vooral niet competitief

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Op onze nieuwe peuterspeelzaal de Kickies staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen heerlijk spelen en leren in een vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers de peuters alle aandacht geven die zij nodig hebben. U treft op onze peuterspeelgroep een gezellige en ontspannen sfeer. Waarin de kinderen zich in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Wilt u meer lezen over onze visie op peuteropvang? Klik hier. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op of bel ons op: 023 2100 300 U kunt zich natuurlijk ook direct inschrijven. Wacht echter niet te lang want vol = vol!

Vertrouwde gezichten

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Referenties:

Caroline

We willen jullie een groot compliment geven, de kids vinden het erg gezellig bij Sportfever. Nu pas merken we de verschillen met de voorgaande crèche (wat een prima crèche was hoor).

De kinderen zijn veel rustiger met ophalen, niet hyper en overactief, wel moe en voldaan. Dit vinden wij een heel goed en positief teken. We merken ook dat sport goed is voor de motorische ontwikkeling. Van een bal gooien tot een koprol alles leren ze bij Sportfever. De kinderen zijn heel erg in hun “nopjes” bij jullie. Dank je wel!!!

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.