Sportfever SportBSO de Kickies

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat!

Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10! De locatie is gevestigd in het clubhuis van voetbalclub Haarlem Kennemerland en ligt naast het voormalig HFC Haarlem stadion. Een plek dus met veel historie. Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Vertrouwde gezichten

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Ook voor uw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Bavinckschool, de Zonnewijzer, Koningin Emmaschool, St Bavo en/of De Dolfijn.

Referenties:

Caroline

We willen jullie een groot compliment geven, de kids vinden het erg gezellig bij Sportfever. Nu pas merken we de verschillen met de voorgaande crèche (wat een prima crèche was hoor.

De kinderen zijn veel rustiger met ophalen, niet hyper en overactief, wel moe en voldaan. Dit vinden wij een heel goed en positief teken. We merken ook dat sport goed is voor de motorische ontwikkeling. Van een bal gooien tot een koprol alles leren ze bij Sportfever. De kinderen zijn heel erg in hun “nopjes” bij jullie. Dank je wel!!!

LRK nummer

Registratienummer Landelijk Register: 967378904

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.