Sportfever SportBSO DSS

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10! De locatie is gevestigd in het clubhuis van voetbal en honkbalclub DSS. Dit is gelegen op het prachtige sportpark Pim Mulier in Haarlem Noord. Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Vertrouwde gezichten bij Sportfever

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: alle medewerkers van Sportfever hebben allemaal een sportopleiding afgerond.

Onze mentoren staan altijd klaar!

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Ook voor uw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Ter Cleeff, de Ark,Wilgenhoek, Julianaschool en de Liduinaschool

Wil u meer weten over de mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op of bel ons op: 023 2100 300.

U kunt zich natuurlijk ook direct inschrijven. Wacht echter niet te lang want vol = vol!

Openingstijden

Sportfever SportBSO de DSS is geopend op: maandag-dinsdag en donderdag

Maandag-dinsdag en donderdag 14.00 tot 18.30
Woensdag en vrijdag opvang worden de kinderen opgevangen bij Sportfever SporBSO de Kickies van 12.15 tot 18.30

In de vakanties en studiedagen worden de kinderen opgevangen op de Hoofdlocatie Sportfever De Kickies in Haarlem.  De openingstijden zijn van 7.30 tot 18.30

Opvangadres (locatie)

Sportfever SportBSO DSS
Jaap Edenlaan nr 7
2024 BW in Haarlem

LRK nummer

Registratienummer Landelijk Register 156715193

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.