Sportfever SportBSO Terrasvogels

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar met energie voor 10! De locatie Terrasvogels is gevestigd in het clubhuis van voetbalclub Terrasvogels. Het clubhuis ligt op het prachtige sportpark ‘De Elta’ in Santpoort-Zuid. Op de Sportfever BSO kom je in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen,tennis,rugby en nog veel meer sporten!

Vertrouwde gezichten

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Openingstijden

Sportfever SportBSO Terrasvogels is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30. In de vakanties en/of studiedagen worden de kinderen opgevangen op de hoofdlocatie van Sportfever; SportBSO de Kickies in Haarlem-Noord. De openingstijden zijn 7.30 tot 18.30

Ook voor uw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Bosbeek en Brederode daltonschool. Mocht uw school er niet bij staan vraag naar de mogelijkheden aan de locatiemanager.

LRK nummer

Registratienummer Landelijk Register: 300804337

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? Dat kan!
Maak een afspraak via 023-2100300.