Samenwerken

Sportfever Kinderopvang werkt met diverse partijen intensief samen vanuit haar visie en kennis over kinderopvang. In de samenwerkingsverbanden die Sportfever Kinderopvang aangaat staan lange termijn, gelijkwaardigheid, innovatie en duurzaamheid centraal.

Onderwijs

Door een intensieve samenwerking met basisscholen zorgen we vervolgens tijdens de basisschoolperiode voor een doorgaande lijn op drie niveaus: onderwijs, opvang en ouders. Zo profiteren kinderen van een samenwerking op maat.

Sportverenigingen

Sportfever heeft een samenwerking met 25 verenigingen in Haarlem en omgeving. Wij leveren gemotiveerde leden af middels ons unieke concept aan de verenigingen. Wij erkennen de talenten van de kinderen en adviseren een sport die bij ze past.

Partners

JAKO kleding

AH VOS

DMC Makelaarskantoor

Tandartsenpraktijk Heerenweg

Rabobank

Maatschappelijk betrokken.

Sportfever helpt dagelijks alle kinderen in hun groei en hun ontwikkeling. Kinderen in Gambia krijgen deze steun en kansen niet. Daarom steunt Sportfever het initiatief van de FUN Foundation. De FUN Foundation heeft als missie om de leefomstandigheden van de kinderen in het Gambiaanse dorp Aljamdu te verbeteren op het gebied van Educatie, Gezondheid en Sport

Sportfever als partner

Wat heeft Sportfever Kinderopvang als samenwerkingspartner te bieden?

  • regelt vervanging van de gymlessen. Want gymles moet altijd doorgaan.
  • organiseren van een sportdag voor de gehele school.
  • organiseren van een sportieve activiteit.
  • organiseren van de tussenschoolse opvang

Sport is mooi, sport is belangrijk, sport levert veel op. Het is fantastisch om te doen en brengt vooral ook veel plezier en ontspanning. Bij Sportfever geloven we in de kracht van beweging en in een vitale leefstijl, waardoor je lekker in je vel zit.

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen           

Ben je op zoek naar een stevige partner op het vlak van kinderopvang en maatschappelijk ondernemen, dan kunnen wij elkaar inhoudelijk of op facilitair vlak versterken.

Contact over samenwerken

Wil je eens vrijblijvend bespreken wat Sportfever Kinderopvang voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Jeroen van Hoesel, via jeroen@sportfever.nl of via 023-2100300