Visie en missie in een nieuw sportief jasje

Visie en missie in een nieuw sportief jasje

Onze ambitie:

De meest sportieve kinderopvang!

 

Visie:

Voor ieder kind een gezonde toekomst!

Bij Sportfever Kinderopvang geloven we in de kracht van bewegen en een vitale leefstijl, waardoor kinderen lekkerder in hun vel zitten nu en in hun latere leven. Sport, beweging, plezier, veiligheid en ontwikkeling staan bij ons centraal. Ieder kind leert binnen de groep plezierig met elkaar omgaan, samen spelen en respect voor elkaar te hebben. Deze ontwikkelingen spelen een belangrijke rol bij het opgroeien. Wie met plezier heeft leren bewegen en sporten legt de basis voor een gezonde toekomst.

 

Kernwaarden:

Teamwork, uitdagend, sportief en flexibel!

 

Missie:

Veelzijdig bewegen met plezier!

Door kinderen op een veelzijdige en spelende manier kennis te laten maken met verschillende sport- en spelactiviteiten, waarin interesses, talenten en vaardigheden worden ontdekt en ontwikkeld, wordt hun plezier vergroot.

Veelzijdig bewegen is voor ieder kind van belang. Het zorgt ervoor dat ze met plezier gaan én blijven sporten en sportief bewegen. Kinderen bewegen van nature graag. Door te bewegen ontwikkelen kinderen sociale- en emotionele vaardigheden, een goede motoriek en ook ontzettend belangrijk, het is heel goed voor de ontwikkeling van de hersenen.  

Onze opvanglocaties vind je midden op een sportpark. Een ruime en lichte ruimte, centraal gelegen op het park te midden van alle sportfaciliteiten. Dit alles maakt dat wij een uniek concept kunnen aanbieden, waarin wij staan voor een sportieve, veilige, leerzame en plezierige omgeving voor de kinderen. 

Visie, kernwaarden, missie en ambitie Sportfever 2024-2029

Praktische informatie

Tarieven

FAQ

Rondleiding

Kinderfeestje

Vraag een rondleiding aan