Buitenschoolse opvang Haarlem, hier moet je zijn!

Geniet u ervan als uw kind nieuwe ideeën uitprobeert en uit zichzelf op avontuur gaat? Vindt u energie en plezier maken twee belangrijke kernpunten? Dan is deze buitenschoolse opvang in Haarlem zeker een organisatie om te overwegen. De huiselijke sfeer en gezelligheid is namelijk tekenend voor deze buitenschoolse opvang Sportfever in Haarlem. Wat maakt deze BSO en locatie zo uniek voor uw kind? Onze kinderopvang  is kleinschalig en bij ons krijgen kinderen de ruimte om zichzelf te zijn. Bovendien is onze begeleiding persoonlijk, professioneel én de meest sportieve buitenschoolse opvang van Haarlem en omstreken. Bent u benieuwd wat deze buitenschoolse kinderopvang in Haarlem nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Beweging bij onze buitenschoolse opvang in Haarlem

Sluit jij je kinderen aan bij onze buitenschoolse opvang in Haarlem? Dát is goed om te horen! Dan kies je namelijk voor een kinderopvang waarbij geen dag hetzelfde is. De focus van onze buitenschoolse opvang in Haarlem ligt vooral bij beweging en welzijn van de kinderen. Wij van Sportfever vinden het ontzettend belangrijk dat de kinderen een plezierige tijd hebben waarin ze met name gewoon kind kunnen zijn. Dit houdt onder meer in veel bewegen, knutselen, sporten, spelletjes en buiten spelen. Oftewel: bij ons groeit uw kind op te midden van een groene en veilige omgeving, omringd door de best denkbare zorg.

Wist u al dat wij ook rondleidingen aanbieden? Dus wilt u misschien een kijkje nemen bij onze buitenschoolse opvang in Haarlem? Vul dan dit formulier in!

Effecten van beweging bij Sportfever in Haarlem op kinderen

Het is al velen malen wetenschappelijk bewezen dat sport en bewegen een positieve invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van kinderen. Bewegen is uitermate goed voor de gezondheid en totale ontwikkeling van kinderen. Bovendien zijn er steeds meer aanwijzingen dat extra beweging op onze buitenschoolse opvang in Haarlem ervoor zorgt dat de leerprestaties van kinderen worden verbeterd. En laat het nou zo zijn dat kinderen het van nature eigenlijk al vaak heerlijk vinden om te bewegen. Daarom staat deze behoefte bij deze kinderopvang in Haarlem ook centraal. Stilzitten moeten de kinderen leren, bewegen daarentegen niet. Het beleid van onze buitenschoolse opvang in Haarlem is er dan ook op gericht kinderen te ontwikkelen in zowel sport als spel. Op die manier kunnen zij zich zowel fysiek als mentaal ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang Haarlem geeft kinderen energie en plezier!

Op onze kinderopvang in Haarlem zorgen we ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Onze pedagogische medewerkers zetten hier voor al hun expertise en deskundigheid in. We gaan samen met de kinderen op ontdekkingstocht, we stimuleren hun nieuwgierigheid en geven ze alle ruimte om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Bovendien is deze buitenschoolse opvang in Haarlem een organisatie waar persoonlijke benadering centraal staat. Verder is er natuurlijk ook genoeg aandacht voor elkaar. Op onze buitenschoolse opvang in Haarlem is geen dag hetzelfde!

Dit is Sportfever!

  • Wij bieden een breed sportief aanbod en een heleboel variatie in sport- en spelactiviteiten
  • Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een verklaring omtrent goed gedrag (VOG)
  • Door een combinatie van pedagogisch en sport opgeleide medewerkers kunnen we op beide vlakken kwaliteit bieden
  • Dag in dag uit gezond eten en drinken
  • Alle medewerkers zijn in het bezit van een BHV/EHBO diploma
  • Wij werken met leeftijdsgroepen (basisgroepen) met een eigen mentor
  • Elke dag een uur sport en bewegen
  • Naast sport ook ruimte voor eigen interesses van de kinderen en genoeg rustmomenten

Buitenschoolse opvang Haarlem: een goed idee!

Kiest u ervoor om uw kind naar onze kinderopvang Sportfever in Haarlem te brengen? Dan kiest u voor zorgzame opvang in een groep. Dit betekent voor uw kind dat hij of zij kennis kan maken met een andere omgeving dan thuis. Uw kind maakt bij onze buitenschoolse opvang in Haarlem kennis met leeftijdsgenootjes, ze spelen met elkaar en doen ervaringen op die anders zijn dan thuis.

Komt u de wereld van onze buitenschoolse opvang in Haarlem ontdekken? Neem contact met ons op of schrijf je in!