Tarieven 2023

Wat kost kinderopvang bij Sportfever?

Dat bereken je gemakkelijk in onderstaande calculator. Je ziet ook gelijk wat je netto kwijt bent per maand, want als je recht hebt op kinderopvangtoeslag heb je maandelijks een stuk minder kosten. De tarieven voor de tussenschoolse opvang vind je hier.

Tarieven 2023

In 2023 biedt Sportfever Kinderopvang aan voor kinderen van 1,5 tot 13 jaar. 

Er is een hoop inbegrepen!

Verse groenten en fruit, drinken en tussendoortjes en op het kinderdagverblijf zijn luiers, voeding en lunch bij de prijs inbegrepen. Is je kind tijdens lunchtijd op de SportBSO (bijvoorbeeld op een woensdag of studiedag) dan verzorgen wij ook de lunch voor je kind. Bij Sportfever Kinderopvang eten wij bewust gezonde en gevarieerde voeding.

Goed om te weten

 • Sportfever Kinderopvang berekent geen uren, maar een vaste prijs per middag gebaseerd op de jaarkosten. We rekenen de maandprijs voor je om naar de uurprijs, omdat je deze nodig heb voor de belastingdienst.
 • De berekening in de calculator is op basis van 12 maanden berekent voor het zilver en goud pakket.  Het bronzen pakket is verdeeld over 10 maanden. Daarna over het aantal opvanguren en het factuurbedrag. 
 • Een extra pakket voor Studiedagen. Dit pakket bestaat uit 33 uur opvang tegen het uurtarief van het gekozen BSO pakket, dus Goud, Zilver of Brons en is een aanvulling op het BSO contract. Door dit pakket af te nemen heeft u direct recht op opvang van uw kind tijdens alle studiedagen die vallen op de dagen dat u een BSO contract heeft afgesloten. Op studiedagen die vallen op dagen waarop u normaal geen BSO afneemt is de opvang op aanvraag. De uren die u niet inzet kunt u over het jaar heen, mits er beschikbaarheid is, inzetten voor BSO opvang tijdens school-en vakantieweken. Het pakket kan aan het begin van het ( kalender) jaar afgenomen worden. Ouders dienen hun kinderen nog wel via het ouderportaal (in de loop van 2023 zal dit een app worden) aan te melden.
 • De prijs van het kinderdagverblijf is gebaseerd op de openingstijden van 8.00 tot 18.00 op 48 weken in het schooljaar. Bij ons kinderdagverblijf neemt u minimaal 2 dagen af. Het uurtarief is €9,90
 • Bij de prijs van de BSO werkt het anders: wanneer we van meer scholen kinderen opvangen, is het gemiddeld aantal uren dat je kunt doorgeven bij de belastingdienst gebaseerd op de school die het eerst uit is. De maandprijs staat dus vast, maar het gemiddeld uurtarief pakt lager uit naarmate je meer uren aan de belastingdienst kunt doorgeven. Een lager gemiddeld uurtarief is gunstig omdat je dan minder zelf hoeft te betalen. 
 • Sportfever Plus Sporten vallen buiten het pakket. Afhankelijk van activiteit, wordt er een ouder bijdrage gevraagd.
 • Sportfever biedt 3 verschillende pakketten aan voor de BSO.
  1. Het Gouden pakket: 40 schoolweken en 12 vakantieweken. Uurprijs € 8,56
  2. Het Zilveren pakket: 40 schoolweken en 10 vakantieweken naar eigen keuze. Uurprijs € 9,70
  3. Het Bronzen pakket: 40 schoolweken en géén vakantieweken. Uurprijs € 12,04

De kleine lettertjes
• Sportfever Kinderopvang hanteert een vaste prijs per dag(deel) per maand. De maandprijzen zijn bindend.
• Aan aantal uren en uurtarief kunnen geen rechten worden ontleend.
• Afrondingsverschillen tussentijdse prijs- en/of uurwijzigingen zijn mogelijk.
• De eenmalige administratiekosten zijn € 25,00 euro per gezin
• Inschrijven? Lees dan eerst nog even onze Algemene Voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over de prijzen of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Wij denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via klantenservice@sportfever.nl of 023–2100300

Klik hier voor de Kinderopvangtoeslagtabel 2023 Belastingdienst.

Hoe werkt de Calculator?

Vul in de Calculator de gevraagde gegevens van uw kind in. Heeft u meerdere kinderen, dan klikt u op “Voeg nog een kind toe”.

Vervolgens vult u uw (gezamenlijk) bruto toetsingsinkomen in. Deze vindt u op uw laatste belastingaangifte of belastingaanslag of kunt u berekenen op de pagina van de belastingdienst. De Sportfever Calculator berekent nu wat u netto betaalt voor de opvang van uw kinderen na aftrek van de Kinderopvangtoeslag.

De berekening van onze Sportfever Calculator dient als indicatie van de netto maandkosten van de opvang. Aan de getoonde bedragen kunnen geen rechten ontleend worden.