BSO vakantieopvang

Naast de reguliere activiteiten en de plussporten bieden we voor de BSO ook nog elke vakantie een waanzinnig vakantieprogramma aan, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel krijgen! Meer informatie over het BSO vakantieprogramma lees je hier

Sportfever biedt tijdens de vakantie een waanzinnig programma aan. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole activiteiten, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

En je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma van Sportfever zit altijd vol met super gave activiteiten, en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie.

Bij Sportfever Kinderopvang kun je terecht voor:

  • Naschoolse opvang incl. 12 weken schoolvakantie.
  • Of alleen tijdens de vakanties: 6, 9 of 12 vakantieweken.
  • Extra opvang tegen regulier tarief, mits de bezetting het toelaat.

Meer informatie? Bel 023-200300 of klantenservice@sportfever.nl

Volg Sportfever Kinderopvang op facebook of insagram voor verslagen tijdens de vakantie!

SPORT 5-DAAGSE

Maak tijdens elke vakantie kennis met veel nieuwe sporten en ontmoet kinderen van jouw leeftijd!

Afwisselend, sportief en uitdagend. Wat wil je nog meer?

Tijdens de Sportfever Sport5 daagse doe je de leukste en populairste sporten die er zijn. Maar ga je ook kennismaken met nieuwe trendsporten als Kanjam, Padel en Frisbeegolf.

Van de ervaren begeleiders zal jij de basisbeginselen van o.a. hockey, tennis, basketbal, honkbal, atletiek, handbal, volleybal en voetbal gaan leren! De week wordt verdeeld in drie super leuke sportblokken: 2 dagen verschillende sporten, 2 dagen voetbalkamp, 1 adventure dag! Kies zelf of je 1 van deze dagen mee doet of alle 5.

n de ochtend maak je spelenderwijs kennis met de basisregels en technieken. Dit wordt toegepast in uitdagende wedstrijden. ’s Middags staan er spectaculaire spellen voor je klaar. Overwin de hindernisbaan, speel een spelletje knotshockey en maak je borst maar nat voor de superlange buikschuifbaan! ( Alleen tijdens zonnig weer en temperatuur van 25 graden)

Je wordt tijdens de 5 daagse op eigen niveau ingedeeld voor maximaal sportplezier.

Sportfever werkt met goed opgeleide mensen, heeft veel ervaring in kinderopvang en het organiseren van sport evenementen voor kinderen en er is Er is altijd een EHBO’er aanwezig. De deelnemers ontvangen een gezonde lunch, tussendoortjes en een t-shirt als aandenken aan het kamp.

De sport 5 daagse duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Kom jij 1, 2, 3, 4 of 5 dagen sporten bij Sportfever?

Vakantieprogramma

vakantie vier je bij Sportfever

Het BSO programma voor de kerstvakantie is bekend!

Ouders checken de ouderportaal en nieuwsbrieven voor het hele programma tijdens de herfstvakantie! Schrijf je direct in want dan mis je niks.