Kinderdagverblijf

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord

Kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord is gelegen in een groene omgeving, wat het een fijne plek maakt voor kinderen om te verblijven. Ons ervaren team biedt de kinderen een gevarieerd aanbod van beweegactiviteiten aan waarmee de kinderen dagelijks mee bezig zullen zijn.

Op ons kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem-Noord beleven de kinderen altijd een avontuur. Bewegend ontdekken de kinderen wie ze zijn en wat ze in zich hebben. Wij bij Sportfever weten hoe we kinderen kunnen stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij weten als geen ander hoe cruciaal de eerste levensjaren zijn voor de rest van de toekomst. De kinderen hebben hier een eigen gezellige ruimte die overzichtelijk en ruim zijn ingericht.

Op ons kinderdagverblijf staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal. Kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen heerlijk spelen en leren in een vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers de peuters alle aandacht geven die zij nodig hebben.

U treft op ons kinderdagverblijf een gezellige en vooral ontspannen sfeer. Waarin de kinderen zich in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Waar maken wij het verschil in?

  • Vooral plezier in sport en spel
  • Zoveel mogelijk naar buiten
  • Introductie van tien sporten
  • Veel dansen en muziek
  • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
  • Actief en energiek
  • Vooral niet competitief

Uw kind heeft gegarandeerd een plek bij een BSO van Sportfever, indien ze vanaf 2,5 jaar op het kinderdagverblijf hebben gezeten!

Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op via de mail kindplanning@sportfever.nl of bel ons op: 023 2100 300.

U kunt zich natuurlijk ook direct inschrijven. Wacht echter niet te lang want vol = vol!