Sportfever SportBSO de Hout

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! SportBSO de hout is gevestigd in het clubhuis van The Haarlem Boys (THB). Het clubhuis is geschikt om 40 kinderen op te vangen. Er is een voetbalveld aan ruimte om lekker te spelen. Ook ligt er een 50 meter altetiekbaan op het complex..Ideaal dus om je snelheid te testen. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, duin en strand. Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal,voetbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Vertrouwde gezichten

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Openingstijden

Sportfever SportBSO de Hout is geopend op:

Maandag,Dinsdag,Donderdag 14.00 tot 18.30
Woensdag en vrijdag 12.15 tot 18.30

In de vakanties worden de kinderen opgevangen bij SportBSO Heemstede.

Ook voor uw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Bos en Vaart, Cruquiusschool, Zuid Wester, Bosch en Hovenschool

LRK nummer

Registratienummer Landelijk Register:  310369423.

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.