Sportfever SportBSO Heemstede

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10! De locatie is gevestigd in het clubhuis van voetbalclub Racing Club Heemstede, RCH. Het clubhuis ligt op het prachtige sportpark Groenendaal. Waarop heel Heemstede aan sport doet. Op het sportpark Groenendaal aan de Sportparklaan is een trimparcours aanwezig. Het parcours is van start tot finish 990 meter lang. Ideaal dus om je conditie te testen. Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Vertrouwde gezichten

Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van de Sportfever hebben, vanzelfsprekend, allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor

Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Openingstijden

Sportfever SportBSO Heemstede is geopend op: maandag-dinsdag en donderdag

Maandag-dinsdag-donderdag 14.00 tot 18.30
Woensdag en Vrijdag 12.00-18.30 sluiten de kinderen aan bij SportBSO de Hout, wagenweg 240 B in Haarlem.

In de zomervakanties weken 29,30,31,32 worden de kinderen opgevangen op de Hoofdlocatie SportBSO de Kickies in Haarlem. De openingstijden zijn van 7.30 tot 18.30

Tijdens de studiedagen worden de kinderen bij meer dan 6 kinderen opgevangen op SportBSO Heemstede

Ook voor uw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Nicolaas Beetschool, Icaris, Ark, Evenaar, Crayenester,Voorwegschool & Prinses Beatrix School

LRK nummer

Registratienummer Landelijk Register: 259326239

 

Vraag een rondleiding aan

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Sportfever.