Studiedagen pakket

Studiedagen pakket

Door dit pakket af te nemen heeft u direct recht op opvang van uw kind tijdens alle studiedagen die
vallen op de dagen dat u een BSO contract heeft afgesloten. Op studiedagen die vallen op dagen waarop u normaal geen BSO afneemt is de opvang op aanvraag. De uren die u niet voor studiedagen inzet kunt u over het jaar heen, mits er beschikbaarheid is, inzetten voor BSO opvang tijdens school- en vakantieweken. Het pakket kan aan het begin van het kalenderjaar afgenomen worden. Ouders dienen hun kinderen nog wel via het ouderportaal aan te melden voor de studiedagen. Voor alle studiedagen van de aangesloten scholen verzorgen wij de opvang van uw kind vanaf 8.30 uur.

Dit pakket bestaat uit 33 uur opvang, is aan het Gouden pakket gekoppeld en zal tegen het uurtarief van het Gouden pakket worden berekend. Het pakket is een aanvulling op het BSO contract.

Ook als u gebruik maakt van het Bronzen pakket kunt u profiteren van de voordelen van een Studiedagen pakket. U betaalt dan de uurprijs van het Bronzen pakket. U betaalt de kosten voor dit pakket 1x per jaar met de facturatie over de periode januari.

Voorwaarden:
– Gegarandeerde studiedagen opvang op de contractdagen van uw kind (opgeven via het ouderportaal is nog wel nodig) per zo’n studiedag wordt X uren in mindering gebracht op de 33 uren in het pakket (nl van 8.30 tot gebruikelijke start van de BSO)
– Studiedagen op andere dagen dan de contractdagen van uw kind zijn altijd op aanvraag per zo’n studiedag wordt Y uren in mindering gebracht op de 33 uren in het pakket (nl van 8.30 tot gebruikelijke start van de bso)
– Maakt u het pakket niet op aan studiedagen, kunt u de resterende uren op andere (school- of vakantie) dagen inzetten, dit is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat
– Over de niet ingezette uren vindt geen restitutie plaats
– U betaalt de kosten voor dit pakket 1x per jaar met de facturatie over de periode januari.
– Bij het Gouden pakket welke inclusief studiedagen is, betaalt u in januari eenmalig €303.60 voor het Studiedagen pakket van 33 uur
– Indien u het Bronzen pakket afneemt en daarnaast kiest om een Studiedagen pakket af te nemen, kost dit eenmalig €429 in januari voor 33 uur
– Daarnaast is het altijd mogelijk om, naast het Studiedagen pakket, extra dagen aan te vragen, volgens het tarief van het afgenomen pakket. Een ruil- of extra dag is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat.

Praktische informatie

Tarieven

FAQ

Rondleiding

Kinderfeestje

Vraag een rondleiding aan